Tekst- og språktjenester

Tekstskriving

icon_new

Du har mange tanker, fakta og budskap som skal kommuniseres på flere plattformer, men i din travle hverdag rekker du ikke å sette deg ned og formulere dem optimalt?

Send oss tankene dine, vi leverer tekstene. Vi skriver med din stemme, i tråd med din identitet, forankret i din bedriftsstrategi.guaranteed tailormade_icon_png

Tekstbehandling

editing

Du har tekster som trenger korrekturlesing og redigering slik at budskapet ditt kommer tydelig og korrekt frem?
Hva nytter en språkvask hvis tekstskjorta etterpå er krøllet, formløs, for lang og ikke står i stil med din identitet?
Vi nøyer oss ikke med en rask vask – vi tilbyr håndvask og stryk, og krymper så godt vi kan mens vi holder på. Garantert ingen bleking eller stivelse.
«Konsis» er nøkkelbegrepet – et godt gammeldags ord som har gått litt av moten. Det er på vei inn igjen.guaranteed-tailormade_icon_png

Veiledning til fremmedspråklæring

Du er lærer, du leder en språkskole eller du organiserer språkreiser, og du ønsker å tilby kursdeltakerne dine et interessant, variert program som holder motivasjonen oppe over lengre tid?

Du er en lærelysten autodidakt og du sitter litt fast? Det er en spennende men til tider utfordrende og litt ensom vei å gå.

Du er bedriftsleder og ønsker å tilby dine utenlandske ansatte norskkurs, eller annen språkopplæring til ansatte som kommuniserer med utenlandske filialer eller leverandører? Eller du ser verdien i selv å lære språket til dine viktigste utenlandske interessenter? Du trenger et opplegg til effektiv resultatoppnåelse.

Mange veier fører til Roma. Motorveien er raskest, men kanskje til tider litt kjedelig. Andre veier er kronglete men vakre og spennende, med en benk her og der til å ta seg en pause og nyte utsikten. Det finnes ensomme, trange sandstier og brosteinsveiter med masse liv og røre. Jeg har slentret, vandret, jogget, syklet, kjørt og haiket på de fleste.

Hvilken vei og hvilket fremkomstmiddel som er best for deg, er avhengig av mange faktorer. Jeg kan være din sparringpartner. Jeg vil dele min kunnskap, erfaring og meninger og hjelpe deg å finne den veien som passer deg best til din spennende språkreise.guaranteed-tailormade_icon_png