Peisverkstedene

Kraftfulle presentasjoner og historiefortelling er viktige verktøy som bør spille en nøkkelrolle i strategisk kommunikasjon. Deres effekt er uvurderlig.
Siden uminnelige tider har mennesker fortalt hverandre historier. Det er det vi gjør så snart vi får sjansen – unntatt i møterom, styrerom, jobbintervju og årsrapporter der tørre fakta, statistikker og PowerPoint-foiler med masse tekst fremdeles hersker.
Vårt mål er å forberede kraftfulle presentasjoner som vi gleder oss til å holde og som vårt publikum aldri kommer til å glemme.
Peisverkstedene er en rekke samlinger organisert av Laschet Kommunikasjon.
Vi møtes i hyggelige og personlige omgivelser og diskuterer emner rundt presentasjoner, historiefortelling og offentlige taler. I tråd med Laschet Kommunikasjons kjerneverdier vil «alvorlig lekne» individuelle og gruppe-øvelser gjøre møtene til kreative kommunikasjonstreff.
Lokasjonen vil variere etter årstid og vær.
Kick-off vil finne sted foran peisen i Laschet Kommunikasjons hovedkontor i Trondheim torsdag 23. februar fra kl. 18.00.
Hvert verksted vil ta for seg et nytt aspekt av presentasjoner og historiefortelling, men det vil være selvstendige enheter.
Peisverkstedene vil holdes vekselvis på norsk og på engelsk, alt etter deltakernes ønske og behov.
Maks antall deltakere = 8.
Senere i år vil Peisverkstedene dra på turné, først til Oslo og så til Aberdeen.
Grupper kan bestille en privat workshop. Innhold og opplegg vil da bli skreddersydd.
Jobber du i et internasjonalt selskap og trenger å øve på å holde presentasjoner eller taler på et annet språk? Peisverkstedene kan også holdes på tysk, nederlandsk, fransk og italiensk.

Receive notifications of new posts by email

march, 2023

Sort Options

No Events